Mapeguard Board 2 db 600x2600x48 mm

Cikkszám: Mapei_589
Mapeguard Board 2 db  600x2600x48 mm
Mapeguard Board 2 db 600x2600x48 mm
Cikkszám: Mapei_589
-33%
103 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 69 264 Ft
Egységár: 34 632 Ft/2
Többcélú, könnyű vízálló építőlemez mindenféle kerámia és természetes kő bevonat beépítéséhez.

A MAPEGUARD BOARD többcélú, könnyűsúlyú vízálló panel. A panelek azonban görbe, károsodott/sérült vakolt falak, valamint régi burkolt felületek kiegyenlítésére is használhatók. Mivel vízállóak, fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is sikerrel alkalmazhatók válaszfalak, valamint mosdókagylók vagy más szaniter termékek támaszainak kialakítására, sőt épített padok és ülések alapanyagaként is kiválóak lehetnek például wellness és spa központokban.

A MAPEGUARD BOARD többféle méretben és vastagságban kapható, így merőben eltérő körülmények között is remekül megállja a helyét. Különféle aljzatokra (beton, cementkötésű és gipszes vakolat, kerámiacsempék, faszerkezetek) is installálható a kerámia, üvegmozaik és természetes kőanyagú burkolólapok felragasztásának, illetve a soványvakolatok felhordásának megkönnyítése céljából.

A panelek speciális formátuma megkönnyíti a méretre vágást, felületükön pedig könnyen megjeleníthetők a burkoló szakemberek és szerelők számára szolgáló jelölések.

A tökéletes vízszigetelést biztosító új termékünk a már eddig is számos lemezt, ragasztóhabarcsot és kiegészítő terméket felvonultató MAPEGUARD termékcsaládba illeszkedik.

Az építőlemez, amely megkönnyíti a kerámia, mozaik és természetes kőanyagú burkolólapok fektetését

1. Könnyű súlyú és vízálló
2. Könnyen vágható és szerelhető
3. Gyors rendszer
4. Komplett termékválaszték
5. Különböző méret és vastagság
6. Sokoldalú

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A Mapeguard Board egy többcélú panel beltéri használatra, amely nagy sűrűségű extrudált polisztirolból készül, mindkét oldalán többrétegű vízálló membránnal.
A Mapeguard Board vízálló, sokoldalú, könnyű, szilárd és könnyen vágható, valamint jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
A panelek különböző méretekben és vastagságban kaphatók, hogy számos alkalmazási igénynek és körülménynek megfeleljenek.