Mapegrout SV 25 kg

Cikkszám: Mapei_583
Mapegrout SV 25 kg
Mapegrout SV 25 kg
Cikkszám: Mapei_583
-33%
20 405 Ft 13 602 Ft
Egységár: 544 Ft/25

Gyorskötésű és gyorsszilárdulású, zsugorodáskompenzált, könnyen önthető habarcs betonjavításhoz, valamint lefolyók, aknafedelek és útbútorok rögzítéséhez.

A Mapegrout SV nagymértékben károsodott betonszerkezetek javítására használható gyorskötésű és gyorsszáradású, zsugorodás-kompenzált, önthető habarcs.
A Mapegrout SV-t a kellő mennyiségű vízzel keverjük be, így egy folyós vagy nagyon folyós habarcsot kapunk, melyet ezután a szerkezet köré helyezett zsaluzatba öntünk. Használható ipari padlók javítására, illetve építési munkálatokhoz a forgalomnak rövid időn belül átadandó területeken. Gyorskötése miatt a Mapegrout SV különösen alkalmas aknafedelek, búvónyílások és lefolyórácsok gyors rögzítésére. A Maximum 5 cm vastagságban alkalmas zsaluzatba vagy egy körülhatárolt helyre öntéshez az adalékanyagok szétosztályozódása nélkül. Ha a bedolgozandó vastagság meghaladja az előírt legnagyobb vastagságot, javasoljuk a termékismertető szerinti plusz adalékanyag hozzáadását. A Mapegrout SV-vel javított területek +20°Con a bedolgozás után 2 óra múlva átadhatók a forgalomnak.

Alkalmazási területek:

- ipari használatú, és bevásárlóközpontok, raktárak betonpadlóinak javítása.
- Repülőtéri kifutópályák betonpadlóinak javítása.
- Gyalogforgalmú betonjárdák javítása.
- Útjelző kellékek rögzítése.
- Elektromos vezetékek vagy telefonvezetékek betonoszlopainak rögzítése.
- Kerítés rögzítése.
- Autópályák betonfelületének javítása.
- Járdaszegélyek és védőkorlátok lehorgonyzása.
- Drain-rendszer, valamint gáz, elektromos és telefonkábel szerelőaknák fedlapjainak rögzítése.